Gå-hjem-møde på Christiansborg - Flemming Møller Mortensen og Sundhedspolitikken netop nu

Program for gå-hjem-møde på Christiansborg, lokale S-090

Tirsdag den 7. februar 2017, kl. 17.30-19.30

(Vigtigt af sikkerhedsmæssige hensyn mødes vi ved indgangen kl. 17.00)

Flemming Møller Mortensen: Sundhedspolitikken netop nu

Samt tema om Medicinsk Cannabis

Patientforeningen inviterer til et gå-hjem-møde med Flemming Møller Mortensen, MF (A) sundhedspolitisk ordfører samt næstformand for Folketingets Sundheds- og ældreudvalg.

Flemming Møller Mortensen er en af de erfarne ordførere på sundhedsområdet og et godt bud på en kommende sundhedsminister.

17.00 Ankomst, sikkerhedstjek og kaffe

17.30 Velkomst v/ Niels Jørgen Langkilde, Formand for Patientforeningen

Tema I: Medicinsk Cannabis

Den 8. februar er der en stor konference på Christiansborg om medicinsk cannabis. Vi indleder vort møde med at høre mere om dette tema, som kommer til at fylde medierne de kommende dage.

17.35 Apoteker Kristian Østergaard - Erfaringer med medicinsk cannabis

Apoteker Kristian Østergaard vil fortælle om det aktuelle emne medicinsk cannabis. Kristian Østergaard er apoteker på Glostrup Apotek, som er det eneste sted i Danmark, hvor lægemidler der indeholder medicinsk cannabis fremstilles.

17.50 Jørgen Heggelund: Fordelene ved dyrkning af industrielt dyrket hamp i forhold til indendørs dyrkede afgrøder

Jørgen Heggelund har dyrket industrihamp i Danmark i over 20 år.

17.55 CiBiD – Animationsfilm

18.00 Group Direktør Michael Lumby, CiBiD Group: Orientering om Cibid’s metode og de muligheder der er I, at CiBiD som de eneste kan adskille alle cannabioder fra cannabis/industrihamp. Det sikre patienterne et ensartet produkt.

CiBiD vil til at starte med forsøge at udvinde forskellige cannabioder til medicinsk cannabis forskning såsom CBD, CBD-A, THC, THC-A, CBC, CBN, CBG.

Animationsfilmen på få minutter kan ses på dette link.

Tema II: Flemming Møller Mortensen

Ca. 18.15 Flemming Møller Mortensen: Sundhedspolitikken netop nu - oplæg og efterfølgende debat

19.30 Tak for i dag

Mødet er gratis og åbent for alle interesserede.

Mødeleder: Anders Vestergaard, Direktør for Patientforeningen.

Tilmelding til Anders Vestergaard på av@patientforeningen.dk, som også besvarer evt. spørgsmål.

Hegelsvej 28,  2920 Charlottenlund - Telefon 60 13 00 12