Danske Regioner må i arbejdstøjet omkring bivirkningerne ved HPV-vaccinen

​Dansk Handicap Forbund har sendt sundhedsministeren og Folketingets Sundhedsudvalg en orientering om arbejdet med bivirkningerne af HPV-vaccinen. Det er et meget fortjensfuldt arbejde, som samler alle relevante parter.

Desværre mangler Danske Regioner at deltage i arbejdet. Da de er helt centrale i arbejdet, er dette skuffende, at de ikke deltager aktivt. Patientforeningen skal opfordre til at de gør det, og vi skal foreslå at Sundhedsministeren og Folketingets Sundhedsudvalg sundhedsudvalg gøre det samme. Er der mulighed for et pålæg, så skal det bestemt overvejes.

Læs Dansk Handicap Forbunds orientering til Sundhedsministeren

Hegelsvej 28,  2920 Charlottenlund - Telefon 60 13 00 12