Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Gå-hjem-møde med Jane Heitmann, MF (V) om det Borgernære Samordnende Sundhedsvæsen

​Udspillet til en sundhedsreform hænger stadigt i luften og er måske endnu mere påkrævet nu, hvor det er besluttet at Regionerne bevares. Der synes stadigt at være behov for og fokus på det ’Borgernære Samordnende Sundhedsvæsen’.


Hvordan etableres og sikres dette bedst, så der er er lige adgang for alle til sundhedsydelser af en god kvalitet, så både forebyggelse og behandling tilgodeses, og så der samtidigt er sammenhæng mellem den primære sundhedstjeneste og det højt specialiserede hospitalsvæsen?


Hvordan sikres, at Regionerne er underlagt samme retningslinjer for kvalitet og måling?

Men hvad har vi råd til? Er det tid til politisk prioritering, da effektivisering kun kan levere en del af svaret.


Vi ser frem til at høre Jane uddybe nogle af disse meget svære valg, og vi håber at jer på Christiansborg, onsdag den 30. oktober kl. 16.00. Vi mødes ved besøgsindgangen på højre side af hovedindgangen ca. kl. 15.30.

Med venlig hilsen

Patientforeningen

P.S. Tilmeld jer venligst senest den 28. oktober til kh@patientforeningen.dk.

Sammen står vi stærkere​

​Med et medlemskab i Patientforeningen, arbejder vi for dig, og sikrer dig dine rettigheder, som patient i det danske sygehusvæsen.​

Jo flere vi er, der arbejder for samme sag, jo større er muligheden for at få ændret et system til at være til fordel for syge med patienten i centrum.

Patientforeningen

Hegelsvej 28,  2920 Charlottenlund - Telefon 22 55  31 50

  Send en e-mail