Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Hos Patientforeningen tilbyder vi vores medlemmer nedenstående medlemsfordele. Vi arbejder hele tiden på at udvide antallet af medlemsfordele, som vi kan tilbyde:

  • Medlemsrådgivning

    Som medlem er du altid velkommen til at kontakte os for rådgivning. Hvis du ikke får fat i os umiddelbart på telefonen​, så er det fordi vi er i møder eller taler med andre medlemmer. Du kan så skrive en mail til os på medlem@patientforeningen.dk, så kontakter vi dig på mail eller telefon.

  • Juridisk vurdering

    Som medlem har du mulighed for at få en juridisk vurdering af din sag inden en evt. klagesag. Som juridisk samarbejdspartner har vi et af Danmarks største advokatfirmaer, et firma med meget stor erfaring inden for patientklagesager.  Hvis du efter den juridiske vurdering ønsker at gå videre med sagen aftaler du honorar mv. direkte med advokatfirmaet

  • Medlemsmøder og nyhedsbreve

​          Vi udsender årligt et antal nyhedsbreve omhandlende møder, medlemsfordele,                            debatindlæg, politiske mærkesager, vigtige datoer og aktuelle sundhedspolitiske                        tiltag. 

          Vi holder årligt et antal lokale møder hvor vi inviterer eksperter inden for sundhed og                politik til at fortælle om aktuelle emner.

Sammen står vi stærkere​

​Med et medlemskab i Patientforeningen, arbejder vi for dig, og sikrer dig dine rettigheder, som patient i det danske sygehusvæsen.​

Jo flere vi er, der arbejder for samme sag, jo større er muligheden for at få ændret et system til at være til fordel for syge med patienten i centrum.

Patientforeningen

Rishøjvej 2, 5672 Broby - Telefon 20 96 70 00 - man-fredag kl. 13.00 -20.00

  Send en e-mail