Høring om medicinsk cannabis på Christiansborg

Den 4. september 2018 blev der på Christiansborg holdt en høring om medicinsk cannabis.

Høringen kan ses på dette link:https://mobiltv.ft.dk/video/20171/suu/tv.4472

Igen var temaet oppe om brug af pesticider ved dyrkning af den hamp, som skal benyttes til patienterne. Ministeren forsvarede en kortvarig brug af produkter fra Canada med pesticidrester.

Patientforeningens holdning har foreningens formand Nicolaj Bang gjort klart rede for i foreningens høringssvar: Danske patienter skal ikke have pesticidrester i medicinsk cannabis. Den type forsøg er der ikke behov for. Det er syge mennesker, der skal have medicinsk cannabis. De skal ikke påføres ekstra problemer.

Af Mag. art. Niels Jørgen Langkilde, fhv. MF, Forskningskoordinator i Patientforeningen

Hegelsvej 28,  2920 Charlottenlund - Telefon 22 55  31 50